Categorie archief: Toernooien

Meld je aan voor de eerste Hummelose Darts Ranking

Komende vrijdag de eerste van in totaal 15 ranking toernooien met op de finaledag een te verdelen prijzenpot van € 850,00 (*)  Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan aan deze ranking meedoen.

Voor de liefhebbers van een gezellig avondje darts

dartsmasters_2016_03Komende vrijdag, 2 december is de derde editie van de gezelligste ranking van de Achterhoek, de FF naar Steef Darts Masters. In totaal worden er 1o toernooien gespeeld waarbij gezelligheid troef is. Iedereen die graag een pijltje gooit kan deelnemen aan deze toernooien, hiervoor hoef je echt geen topper te zijn. Gooi je graag een pijltje dan is dit toernooi de plek waar je moet zijn. Instappen kan op ieder gewenst moment omdat je te winnen prijzengeld gekoppeld wordt aan je aantal deelnames. Onder het motto meedoen is belangrijker dan winnen maken we er met elkaar een beren gezellige avond van.

De 8ste en laatste Road to the Winmau ranking

rtw_laatste_webAanstaande zondag, 26 juni, wordt de achtste en laatste Road to the Winmau ranking van dit seizoen gespeeld. Een laatste kans je minimaal aantal meegespeelde toernooien te bereiken of je positie op de ranking te verbeteren. De uiteindelijke finale waar wordt gestreden om het deelnamebewijs voor the Winmau World Masters is op zondag 17 juli. Spelers en speelsters die zich hiervoor hebben geplaatst krijgen kort na het laatste toernooi de uitnodiging hiervoor.

Dartsvoorronde in Sociëteit de Vriendsachp

VRIENDSCHAP_WEBOp zaterdag  11 juni organiseert vereniging Sociëteit de Vriendschap uit ’s Heerenberg een dartstoernooi voor 4 plaatsbewijzen voor de grote finale van het Veltins PUBS Darts Championship op 3 juli 2016 in Hummelo. Dit toernooi kent een totale prijzenpot van € 2.500,= in geld en goederen waaronder een jaar lang iedere week een gratis krat bier of je gewicht in bier voor de hoogste finish gegooid op de finaledag.

Ook jij kunt leuke prijzen winnen

ffpubsranking_04_DIANIEUWDonderdag 7 april wordt de vierde  Veltins PUBS Darts Championship ranking bij FF naar Steef Hummelo gespeeld. Via deze ranking en de daaraan gekoppelde finaledag wordt er om 4 startbewijzen gestreden voor deelname aan een uniek dartstoernooi waar iedere deelnemer prijs heeft. Dit toernooi, het Veltins PUBS Darts Championship wordt zondag 3 juli 2016 gehouden en op die finale dag wordt een totale prijzenpot van € 2.500,= verdeeld . Één van deze prijzen is je gewicht in bier voor de hoogste finish die op de finaledag wordt gegooid.