Categorie archief: Redactie

Is een NDB lidorganisatie in de Achterhoek mogelijk?

Bij de redactie van Darts in Action kwam het verhaal ter ore dat in de regio Achterhoek  best wat teams willen meespelen in de competitie van een bij de NDB aangesloten lidorganisatie. Probleem is echter  de afstanden die ze hier voor moeten afleggen omdat er in onze regio nu eenmaal geen NDB lidorganisatie te vinden in. Toch zijn er een aantal teams die de stap wel gezet hebben en dan voor uitwedstrijden soms anderhalf uur in de auto zitten om er te komen en na afloop weer anderhalf uur terug.

Café Zaal ’t Haspeltje voor darts “the place to be”

haspelweb_300Uit diverse berichten is het al duidelijk dat café zaal ’t Haspeltje ‘the place to be’ is als het om darts gaat. Dit zeer actieve café huisvest 6 dart teams en regelmatig worden er diverse toernooien gehouden. En dat moeten meer mensen weten vindt uitbater Mike de Wit en wil dit nu via onze dartswebsite voor de regio Achterhoek kenbaar maken. Darts in Action en ’t Haspeltje zijn samen een deal aangegaan om dit te realiseren. Café Zaal ’t Haspeltje wordt opgenomen in de rubriek DARTLOCATIES, een rubriek speciaal voor de altijd zoekende darter. Op zoek naar dartlocaties, op zoek naar een team of opzoek naar een toernooi. 

Darts in Action komt terug in nieuw jasje

dialogoGelukje bij een ongelukje. Door een foutje hebben we de gehele oude website van Darts in Action laten verwijderen, en daarmee alles wat we tot nu toe op deze site hebben gepubliceerd. Aan een kant jammer, aan de andere kant stond er nu niet echt veel informatie op. En met de nieuwe koers die Darts in Action gaat varen is er besloten de site gelijk een andere uitstraling te geven. U leest het goed Darts in Action gaat een andere koers varen, een koers uitsluitend gericht op darts. Achter pokeren wat voorheen ook in ons pakket zat hebben we een punt  gezet, a; er was nauwelijks animo voor, en b; darts is nu eenmaal onze passie.