Is een NDB lidorganisatie in de Achterhoek mogelijk?

Bij de redactie van Darts in Action kwam het verhaal ter ore dat in de regio Achterhoek  best wat teams willen meespelen in de competitie van een bij de NDB aangesloten lidorganisatie. Probleem is echter  de afstanden die ze hier voor moeten afleggen omdat er in onze regio nu eenmaal geen NDB lidorganisatie te vinden in. Toch zijn er een aantal teams die de stap wel gezet hebben en dan voor uitwedstrijden soms anderhalf uur in de auto zitten om er te komen en na afloop weer anderhalf uur terug.

Om dit allemaal wat aangenamer te maken zul je dus een lidorganisatie in de Achterhoek moeten opzetten maar daar zitten wel een paar voorwaarden aan. De meest belangrijke is het minimaal aantal leden van deze lidorganisatie. Om je aan te melden bij de Nederlandse Darts Bond moet je als organisatie minimaal 250 leden hebben.

Darts in Action bedacht toen het plan om eens te inventariseren bij hoeveel darters en dartsters het nu echt leeft om in een competitie te gaan spelen waar je ook kunt meedoen aan een echt Nederlands kampioenschap. En als dat aantal de 250 haalt of passeert eens te kijken of de stap gezet kan worden tot het oprichten van een Achterhoekse Darts Bond en dan de aansluiting aan te vragen bij de NDB.

We vragen dan ook aan jullie aan ons te vertellen of jij misschien wel samen met je team een Achterhoekse Darts Bond wel ziet zitten omdat dan de reisafstanden voor de competitie acceptabel worden. Het gaat ons echt om te inventariseren en het enige wat we willen weten is het aantal spelers en speelsters  van jouw team, of als je alleen geïnteresseerd bent en op zoek bent naar een team mag ook en de plaats waar je woont of dart

Stuur deze gegevens met een email naar info@bmap.nl  en zodra we een goed overzicht hebben krijg je van ons het resultaat toegestuurd. Mocht het zo zijn dat op basis van de gegevens we een volgende stap kunnen zetten krijg je die vraag of je met ons verder wil gaan deze stap te zetten voorgelegd.

Graag zien we uiterlijk 31 augustus jouw reactie bij ons binnenkomen.