Café Zaal ’t Haspeltje voor darts “the place to be”

haspelweb_300Uit diverse berichten is het al duidelijk dat café zaal ’t Haspeltje ‘the place to be’ is als het om darts gaat. Dit zeer actieve café huisvest 6 dart teams en regelmatig worden er diverse toernooien gehouden. En dat moeten meer mensen weten vindt uitbater Mike de Wit en wil dit nu via onze dartswebsite voor de regio Achterhoek kenbaar maken. Darts in Action en ’t Haspeltje zijn samen een deal aangegaan om dit te realiseren. Café Zaal ’t Haspeltje wordt opgenomen in de rubriek DARTLOCATIES, een rubriek speciaal voor de altijd zoekende darter. Op zoek naar dartlocaties, op zoek naar een team of opzoek naar een toernooi. 

In de rubriek kan men nu alle gegevens vinden over dit café en een link naar de eigen webpagina waar nog meer informatie te vinden is. Als verlengstuk zullen gedurende de overeenkomst alle dartstoernooien worden vermeld in de speciale DART AGENDA op de website. Lekker makkelijk voor de actieve darter die zo in één oogopslag kan zien waar in het aankomende weekeinde iets op dartsgebied te doen is. Na de zomer start ’t Haspeltje weer met de Road to the Winmau toernooien. Door mee te doen aan dit speciale rankingtoernooien circuit wordt de deelnemer een kans geboden zich te plaatsen voor het wereldtop dartstoernooi in Engeland, the Winmau World Masters.

Meer weten over dit actieve dartscafë? Klik dan hier