The City DIBO Zomer competitie gaat weer beginnen

dibocompwebDe naam DIBO is bij de darters een begrip. Dit in Deventer gevestigde bedrijf is al jaren de meest gesorteerde dartshop van deze regio. Naast darts verkoopt DIBO ook alles op het gebied van de biljart sport en andere sportartikelen. Maar de gebroeders Diks doen meer op het gebied van darts, ze spelen niet alleen actief mee maar organiseren ook van allerlei dartsevenementen in hun dartstempel The City DIBO direct gelegen naast de dartswinkel aan de Bergenvaarderstraat in Deventer. Dit dartslokaal hebben ze net uitgebreid met 3 nieuwe super strakke banen waarmee het totaal op vijf vaste wedstrijdbanen gekomen is. Net aan het einde van de wintercompetitie, maar op tijd voor een nieuwe competitie die op punt van beginnen staat.

Vanaf vrijdag 14 juni begint namelijk in The City DIBO de Open Zomer competitie. Iedere vrijdagavond ( met uitzondering van vrijdag 9 augustus) om 20:00, in totaal 11 avonden kan de actieve darter daar terecht. Vorig jaar, aan het eind van de 2012 Zomer competitie bleef de teller staan op een totaal van 71 verschillende deelnemers. Dit geeft een aardig beeld van hoe gezellig en strak georganiseerd men deze competitie vindt.

Voor meer informatie over deze zomercompetitie kunt u klikken op de advertentie rechts op deze pagina of kijkt u in onze evenementenkalender.